Back to the normal :)

In Tangkuban Perahu , Bandung . #notemenarik

hyehyee . assalamualaikum semuaaa :) rindu saya taa ? ckp laa rindu kee taa ? ermm taapee laa korang taa nak ckp :(  hahaha xD *tetiba jee kan * alhamdulillah semua berjaalan lancar . sampai Malaysia dengan selamat . btw aku bangga jadi rakyat malaysia weyhh ! Bersyukur sgt ! sumpahh ! dan skrng baru aku tao kenapa kerajaan mlarang kita berbuat vandalisme . waduhhwaduhhh . klu korang pegy negara jiran kita , indo . korng akan geleng kepala . betull ! taa tipu taww . jalan dorang , seribu lagi elok jalan kita (Y) hahaha xD terkutok pulakk . hahaha xD sorry .

balik jeee , aku punye mataa berair jee *sakit mata* , tekak bengkak , batuk-II . nasib baik taa demam . hahaha xD skrang saya taa sihat taw . nak suro tolong suapkan ubat boleh ? nanty call aww xD . rabu nieee pmr result nak keluar kan ? sumpahh aku cuak weyhhh . takotnyeee klu klu .. . takot sgt . harap-II aku dpt good result . aminnnn . semoga harapan aku jadi kenyataan .

#Trans Studio (Y)
ohh zuraaa ! stalk azry keje kaw an  ? taade keje lain ke ? hahahhaa xD btw tuuhh mmg aku pon . pandai kaw ann . hahahaha . yeelakan cara aku text nmpk sgt aku ann . hahahaha xD 12.12.12 cantikk tarikh weyhhh . tapikan tarikh kita sme laaa . cuma bulan jee lain . hahahaha . *baru prasan* hope kaw bahagia yeee . twitcon dia comel ouhhh . rse mcm nak cubit jee pipi korang dorang . same pdan , sme tembam ! hahaha xD ckp ngan dia blanja aku ayam . hahaha xD

#muke . abaikan . tapi spe nak buat calon suami sendiri pon boleh . ape-II contact aku xD

mase kat sne . mmg aku ngaku laa . nafsu nak shopping jee , makan entahh kemana selera . hahah xD cara dorang service makann pon lain dri yg lain . *pelik tapi cool* hahahah xD itu yg mampu aku tafsirkan . so kat sane shopping , lepas shopping , permainan utk bebudak pon adee . macam taman tema permainan arr . like *Times Square* punye mainan . hahahaa .nme tempat tuhh Trans Studio . kat sne mcm-II laa aku naik . yg tertonggeng , terbalik , terbang , bergoncang , mcm-II laaa . yg paling penting , aku dapat rase naik #RollerCoaster mcm mne . yelakann tgk kat tv jee dpt , daa dpt peluang naikk arr . sumpahh lajuuu , permainan yg paling laju aku pernah naik resenyee . awesomeee ~ . nak suro aku naik lagi pon taape . tapi kalau korang ad sakit jantung tuhh taa paya lahh , buat diri tuhhh pendek nyawa jee . hahahaa xD betull taw , taa tipu *angguk*

sehari sebelum nak balikk , semua pegi spa , massage badan . #aromatherapy . uhhhh . sedapp bhaiii . wangii satu bdn , sengal-II badan pon hilang . first time kot massage badan . hahhaha . best best . tapi kesian orng kat sne , tgk dorng cari duit . mcm-II cara dorang sanggup buat . hahaha xD *touch tetiba*
asal aku pergi tmpat yg ade wifi free , tros aku cri port nak online . hahaha xD tgk-II . ramai cri aku rupenyee . taa sangka pon ^^ . sorry laa taa ckp ngan korng . sorry sorry . yg fon plk , ade jee text masok , semua ckp rinduuu . hahhaa . *terharu* . tapii kan kesian dia , mesti dia sunyi kan ? ermmm :) kat sane sumpahh rindu nak otp memalam ngan dia , otp zura , kawan-II aku , rindu nak skype ngn kaw , kaw , dan kaw miza . rindu nak tweet gegila dgn sab . rindu nak lepak kat taman , rindu nak kayuh basikal hahahaha :) senang ckp laaa , semuaa aku rinduu :* hahaha :D

balikk malaysiaa pulak dlm pukul 2 pagi mecemtuhh sampai pd 3.30 . 1 1/2 jam jee abah bawak kete . hahaha xD taa tao laa laju kee taa . sbb aku daa terbongkang tido kat blakang . byk arr jgk membeli nyaaa . tapi yg paling penting barang aku yg paling byk . hahaha xD #thumbsup babyyy :)  sampai rumah , semua cari katil . bangun esok pagi , rumah daa mcm ape tahh , #sepahh . hadoiii . ade sukarelawan taa nak tolong kemas rumah ? hahaha xD okee laaa . mao Zzzzzz . back to the normal again . salam sayang *kiss pipi*




thank you : *